Poul is een gespecialiseerd Uitzend- en Werving & Selectiebureau met een uitgebreid netwerk . Wij bieden onze diensten aan in zowel public als profit organisaties. Uw vacature wordt met kwaliteit en zorg ingevuld door een van de consultants van Poul Uitzend- en Werving & Selectiebureau. Payrolling en Detachering zijn eveneens diensten die Poul Uitzend- en Werving & Selectiebureau aanbiedt.

Voor werkgevers

Werving en selectie vormt het hart van onze organisatie. Al jarenlang weten zowel goedgeschoolde, betrouwbare arbeidskrachten als veeleisende opdrachtgevers ons kantoor te vinden. Poul verzorgt voor u het hele traject van uitzenden, werving tot aanstelling.

Poul onderscheidt zich door hoge kwaliteit, korte lijnen, eerlijkheid en openheid. Bij het inschakelen van Poul wordt u ontzorgd en kunt u zich bezig houden met uw kernactiviteiten.

Uitzend- werving- en selectiebureau Poul denkt met u mee over uw HR-vraagstukken en biedt u een professioneel en passend advies. Geheel vrijblijvend komen wij graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Maak een kennismakingsafspraak.

Waarom Poul B.V.

  • Persoonlijk contact
  • Korte lijnen
  • Optimale bereikbaarheid
  • Transparantie

Vacatures

Powered by: Jooble

Poul B.V.
Plataanstraat 43
4675 AW
Sint-Philipsland
06-29348997